Tapbit Преглед

Rating 4.1
Thank you for rating.
  • Солиден избор на алткоини.
  • Нуди тргување со потпора на својата платформа за тргување.
  • Преземете за андроид и ios.
  • Леснотија на депозити и повлекувања.
  • Достапни се процедури за Kyc или AML.
  • BKEX нуди прилично добра зделка.
  • Стандардна такси за повлекување.
  • Ниски трошоци за тргување.

Бонуси:

  • Tapbit Refer Friend Bonus - до 70%