Binance Преглед

Rating 4.8
Thank you for rating.
  • Многу ниски давачки
  • Лесно користење, брзо време на тргување
  • Способност за купување и продавање крипто со фиат
  • Широк опсег на криптовалути
  • Висока ликвидност
  • Една од најиновативните размени

Бонуси:

  • Промоција на програмата за упатување на Binance - Провизија до 40%.
  • Binance Futures Affiliate бонус програма - 72.000 USDT