Binance Rishikimi

Rating 4.8
Thank you for rating.
  • Tarifa shumë të ulëta
  • Lehtësia e përdorimit, kohët e shpejta të tregtimit
  • Aftësia për të blerë dhe shitur kripto me fiat
  • Gama e gjerë e kriptomonedhave
  • Likuiditet i lartë
  • Një nga shkëmbimet më inovative

Bonuset:

  • Promovimi i Programit të Referimit të Binance - Komisioni deri në 40%.
  • Programi i Bonusit të Filialit të Binance Futures - 72,000 USDT