Rating 4.5
Thank you for rating.
  • Над 180 валути и скоро 400 пазари
  • Многу карактеристики, вклучително и тргување со маргина со 10x потпора.
  • Одлична платформа IEO
  • Способна платформа со мобилни апликации
  • Добра поддршка за клиентите

Бонуси:

  • Gate.io Бонус за упатување пријатели - до 40%