Gate.io Rishikimi

Rating 4.5
Thank you for rating.
  • Mbi 180 monedha dhe afro 400 tregje
  • Shumë veçori duke përfshirë tregtimin e marzhit me levë 10x.
  • Platformë e shkëlqyer IEO
  • Platformë e aftë me aplikacione celulare
  • Mbështetje e mirë ndaj klientit

Bonuset:

  • Bonusi i Gate.io Refer Friends - Deri në 40%